Limit 99

TULIP

TULIP
Ekskluzivni WERTOR svijećnjak izrađen u seriji od samo 25 komada.
Wertor ime predstavlja ekskluzivnu marku luksuznih svijećnjaka koji nadilaze vremenske i prostorne granice kao i razna povijesna i kulturna nasljeđa. Odlikuju se jedinstvenim dizajnom inspiriranim različitim kulturama i povijesnim razdobljima. Od tradicionalnih do modernih i dizajnerskih, Wertor svijećnjaci zadovoljavaju sve ukuse.
Izrađeni od isključivo najkvalitetnijih materijala čine predmete visoke kreativne, funkcionalne i estetske vrijednosti. Svaka serija nosi svoje ime i izrađuje se u više veličina.
Svaki originalni Wertor svijećnjak ima svoj serijski broj i certifikat koji udovoljava najvišim standardima kvalitete Wertor imena. Certifikat za svaki serijski broj je jedinstven i ne može se izdati duplikat. Proizvod se smatra kompletnim ako ima odgovarajući serijski broj i certifikat.
Wertor svijećnjak TULIP je ručno izrađen tradicionalnim stilom izrade. Tradicionalni stil privlači ljude koji cijene tradicionalne vrijednosti i traže visoku kvalitetu proizvoda. Osnovna karakteristika tradicionalnih svijećnjaka je stilsko obilježje prošlih vremena pomiješano s kvalitetom i funkcionalnošću. Pri izradi ovog svijećnjaka uložen je velik trud majstora u stvaranju prekrasnih linija i oblika koji će zadovoljiti svakog tko pridaje mnogo pažnje kvaliteti, brojnim detaljima, rustikalnom šarmu i eleganciji. Izrađen je od visokokvalitetnog inoxa poliranog do visokog sjaja. Najkvalitetniji materijal i vješte ruke vrhunskih majstora stvorile su proizvod koji ne gubi na vrijednosti, već se smatra kolekcionarskim predmetom čija vrijednost s vremenom kontinuirano raste.
Osobine Top svijećnjaka:
Visina – 23 cm
Širina postolja – 7,5 cm
Težina – 0,96 kg
Zbog njegovog elegantnog oblika ovaj stolni svijećnjak možete uklopiti u gotovo sve vrste prostora i stvoriti savršenu podlogu za opuštanje, osjećaj topline i romantičnosti. Ovaj prekrasan ručni rad možete darivati u gotovo svim prilikama od rođendana i godišnjica do promocija i vjenčanja te kao poseban poslovni poklon koji će vašim poslovnim suradnicima sigurno ostati u lijepom i trajnom sjećanju.
Iako je svaki Wertor svijećnjak vrijedan sam po sebi, ukupni dojam posebnosti i ekskluzivnosti daje prekrasno pakiranje izrađeno s puno detalja i pažnje. Svaki wertor svijećnjak je pakiran u kutiji specijalno izrađenoj po njegovim dimenzijama. Kutija na svom naličju ima utisnut ornamentima ukrašen tekst srebne boje koji se idealno uklapa kao kontrast crnoj podlozi. U unutrašnjosti kutije svijećnjak je zaštićen posebnom čvrstom, a ujedno i nježnom podlogom. Uz svijećnjak se nalazi certifikat izrađen od posebnog papira sa zaštitom od kopiranja. Na certifikatu je utisnut serijski broj koji odgovara serijskom broju ugraviranom na postolju svijećnjaka. Svaka kutija sadrži i knjižicu s kratkom pričom o Wertor svijećnjacima koja je prevedena na 7 jezika te ukrasnom vrećicom izrađenom od platna koja ujedno služi za zaštitu i održavanje svijećnjaka.